Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeș: 'Venim după o înfrângere usturătoare, sper că nu a lăsat urme'

Antrenorul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, vineri, că este conştient de dificultatea meciului cu Politehnica Iaşi, în contextul înfrângerii "usturătoare" cu 5-0, din etapa trecută, în faţa campioanei CFR Cluj, potrivit agerpres.ro.

"Sunt sigur că luni ne aşteaptă un meci greu pentru că cei de la Iaşi vor veni să îşi vândă scump pielea. Venim după o înfrângere usturătoare care sper să nu fi lăsat urme. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ pentru că avem un obiectiv de îndeplinit. Cred că nu vom avea meciuri uşoare în campionatul ăsta, dar tratate cu seriozitate şi aşa cum trebuie din punct de vedere tactic, pot fi câştigate. Am lucrat la moralul băieţilor în această săptămână. Discuţiile cu ei au început imediat după meciul de la Cluj, inclusiv pe teren, după ce s-a terminat meciul, apoi în vestiar şi pe drumul de întoarcere. Sper ca toate greşelile să se fi întâmplat doar în acel meci. Băieţii şi-au dat seama imediat după meci ce au greşit, pentru că veneau după o serie în care au făcut lucrurile foarte bine", a declarat Prepeliţă.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de la tribuna ICCJ: anunță schimbarea legilor justiției

Tehnicianul speră ca jucătorii săi să nu se lase păcăliţi de locul pe care adversarul îl ocupă în clasament: "Nu mă interesează problemele care sunt la Politehnica Iaşi. Noi ne pregătim ca pentru un meci normal cu o echipă bună, o echipă care nu cred că vine să îşi joace ultima şansă aici. Campionatul se joacă pentru că se vor înjumătăţi punctele. Nu trebuie să picăm în capcana asta. Trebuie să avem capul pe umeri şi să judecăm lucrurile cum trebuie. Probabil vor fi şi schimbări în primul 11".

"Mai avem 5 meciuri de jucat din sezonul regular şi încercăm să scoatem cât mai multe puncte, după care vom vedea cum va arăta clasamentul când se vor înjumătăţi punctele. Atunci va fi un alt campionat, vor fi 9 meciuri, 9 finale. Avem un grup unit, iar acest lucru s-a văzut şi după această înfrângere. Caracterele se văd la greu, nu după victorii sau rezultate bune... Atunci toată lumea este bine. Băieţii au reacţionat foarte bine săptămâna asta. Cred că avem o echipă de bărbaţi, de băieţi cu caracter, care vor arăta asta în meciurile care urmează, aşa cum au arătat-o şi în meciurile care au fost", a completat antrenorul echipei argeşene.

Fundaşul Deian Boldor speră că echipa sa nu va mai repeta greşelile din partida cu CFR Cluj.

"Avem un grup foarte bun, băieţi foarte serioşi care m-au primit de la început foarte bine. Avem acelaşi obiectiv fiecare dintre noi. Ne dorim foarte mult cele 3 puncte cu Politehnica Iaşi. Avem nevoie de ele. Trebuie să trecem peste eşecul de la CFR. Suntem pregătiţi pentru acest meci şi aştept cu nerăbdare să îl jucăm. Suntem băieţi maturi, ne-am dat seama de greşelile pe care le-am făcut la Cluj. Mergem înainte cu aceeaşi atmosferă care am avut-o până acum. Suntem un grup foarte bine organizat, suntem uniţi şi asta se vede şi în ultimele zece jocuri în care am obţinut multe puncte datorită grupului. Sunt convins că cei de la Poli Iaşi vor veni foarte motivaţi la Piteşti, însă noi avem obiectivul nostru şi nu mă interesează ce fac ceilalţi sau cum vin pregătiţi la meciul cu noi. Ştim ce ne dorim şi o să se vadă luni pe teren. Important este echilibrul şi randamentul pe care îl dăm la fiecare meci. Mai sunt multe jocuri, iar totul este posibil. Suntem concentraţi pe victorie, pe puncte. Sunt sigur că la final, când se va trage linie, vom fi acolo unde ne dorim", a afirmat jucătorul.

Partida FC Argeş - Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a 26-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 17:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.