Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Prepeliță, noul antrenor al Gloriei Buzău a preluat echipa cu gânduri mari: Vrea promovare directă în Superligă

Facebook
Prepelita

Andrei Prepeliță, noul antrenor al Gloriei Buzău a preluat echipa cu gânduri mari! În acest sezon nu mai vrea să ajungă la barajul din play-off ligii secunde ci să promoveze direct în Superligă.

Gloria Buzău începe acest sezon cu Andrei Prepeliță pe bancă și cu o echipă schimbată aproape în totalitate. 5 jucători a mai găsit Prepeliță la formația pe care a preluat-o în această vară! „Am încercat să aduc jucători pe care îi cunosc, cu care am lucrat, tocmai pentru a-mi fi mai ușor, ei cunoscându-mă și știind ceea ce le cer. Au venit și jucători străini cu care la fel mă cunosc” -Andrei Prepeliță, antrenor Gloria Buzău.

Fostul antrenor al lui FC Argeș are gânduri mari cu echipa pe care a preluat-o! „Nu am venit la Buzău să ne plimbăm, am venit să facem treabă să formăm o echipă bună, să jucăm un fotbal bun, și în urma uni joc bun să ne câștigăm meciurile și să promovăm” -Andrei Prepeliță, antrenor Gloria Buzău.

În sezonul trecut, Buzăul a ratat promovarea în SuperLigă în returul barajul cu UTA. Anul acesta, Prepeliță nu mai vrea să se ajungă la asta. „Anul trecut ei au avut un sezon bun, dar sezonul acesta ne dorim să promovăm direct. Sper ca venirea mea să fie cu noroc” -Andrei Prepeliță, antrenor Gloria Buzău.

Dobrosavlevici și-a urmat antrenorul

Alin Dobrosavlevici, jucător cu ștate vechi în Liga 1, ultima oară la FC Argeș, și-a urmat antrenorul la noua echipă. Nu e deranjat că a semnat cu o formație de Liga a II a. „Pentru mine personal nu este nicio problemă. Poate lumea ar zice că ar fi un pas în spate în cariera mea, dar eu consider că în viață când vrei să faci un salt mai important, ai nevoie de un avânt ca să îl faci cum trebuie” -Alin Dobrosavlevici, jucător Gloria Buzău.

Gloria începe sezonul în deplasare, mâine la Mioveni. Pentru această partidă, Prepeliță și băieții săi se gândesc doar la victorie. „Îmi doresc să câștigăm, să venim acasă cu 3 puncte și în etapa viitoare, acasă, să vină lumea la stadion să ne susțină” -Alin Dobrosavlevici, jucător Gloria Buzău.

„La fiecare meci obiectivul este victoria. Ne gândim la meciul următor și vrem să ne câștigăm fiecare meci” -Andrei Prepeliță, antrenor Gloria Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.