Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Stoican, fostul președintele interimar al Partidului Popular din România, a trecut la ADER: 'Vrem să unim toți patrioții români cu ȚARA'

agerpres.ro
andrei stoican

Andrei Stoican, fostul președintele interimar al Partidului Popular din România, a anunțat că a trecut la partidul ADER. Stoican îndeplinește la noua formațiune politică funcția de primvicepreședinte. Alături de el au venit în partid mai mulți colegi din conducerea centrală sau județeană a Partidului Popular.

„România și românii trebuie să-și găsească rostul.

Sunt Andrei Stoican, până azi, președintele interimar al Partidului Popular din România. Alegerile de anul trecut au arătat faptul că electoratul roman, din diverse motive, nu a participat la vot. Pandemia și neîncrederea în politică și politicieni au fost principalele motive. În aceste condiții, partidele tradiționale mari, deși sunt actorii principali ai eșecului guvernării României din ultimii 30 de ani, au câștigat din nou. Fărâmițarea partidelor mici pe scena politică a fost o altă cauză a succesului actualelor partide parlamentare. Vrem ca acest lucru să înceteze și să ne unim. Brad Florescu, fost jurnalist, după ce a plecat definitiv din România, a scris cu părere de rău: "României i-a dispărut rostul. E o țară fără rost, în orice sens vreți voi. O țară cu oameni fără rost, cu orașe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, mașini și țoale fără rost, cu relații și discuții fără rost, cu minciuni și înșelătorii care nu duc nicăieri."

Vrem ca România și românii să-și găsească rostul! Pentru că nu vreau să plec din țara mea și mă încăpățânez să

rămân aici și să lupt, am ales să mă alătur partidului ADER, în încercarea de a constitui o nouă forță politică națională de centru, unde orgolile trebuie lasate deoparte, o alianta unde sunt invitați să adere cât mai mulți cetățeni, indiferent de experiența profesională sau de convingerile politice actuale, indiferent de religie sau orientare sexuală, precum și toate partidele neparlamentare care-și doresc un viitor pentru români și pentru România.

România arată astăzi ca un pacient aflat în comă indusă, în timp ce este furat de toate resursele sale. Trebuie schimbat imediat atât tratamentul cât și medicul. O forță politică națională, constituită din partidele actuale neparlamentare, poate fi soluția pentru un viitor mai bun pentru români și pentru România. Consider că partidul ADER este nucleul de pornire pentru realizarea acestui deziderat. Vrem să unim toți patrioții români cu ȚARA. De aceea eu împreună cu mai mulți colegi din conducerea centrală a Partidului Popular din România și din județe am aderat la ADER, unde voi îndeplini funcția de Primvicepreședinte al partidului”, a declarat Andrei Stoican.

Citește și: Vasile Dîncu explică de ce l-ar vrea pe Robert Negoiță din nou în PSD: 'Este un proiect al nostru' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.