Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrei Tinu este noul președinte al filialei București a Partidului Republican

Facebook
Andrei Tinu

Partidul Republican din România a anunțat marți, 5 septembrie, numele noului președinte al filialei București. Acesta este Andrei Tinu, jurist, lector universitar doctor la Universitatea Titu Maiorescu, care a ocupat funcția de Preşedinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Prezenți la numirea sa în funcția de președinte al filialei București a Partidului Republican au fost președintele formațiunii, Marian Cucșa, secretarul general Ionel Petre, precum și președintele AUR, George Simion.

„După mai bine de trei ani de pauză, timp pe care l-am dedicat obiectivelor personale, dar și analizei a ceea ce trebuie făcut, am decis să revin în viața politică. Am răspuns cu bucurie invitației prietenului și colegului Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România, de a mă alătura acestei formațiuni politice al cărei deziderat este realizarea, în cadrul Alianței AUR, condusă de un alt bun prieten, George Simion, a unității tuturor forțelor care pun pe primul loc interesul național.

Implicându-mă alături de George și de Marian în acest frumos și realizabil proiect, îmi asum responsabilitatea de a pune în slujba Interesului Național toată dăruirea, cunoștințele și experiența pe care le dețin, pentru a găsi soluții concrete și eficiente la problemele cu care se confruntă societatea românească”, a afirmat Andrei Tinu.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, s-a declarat încântat că oameni pregătiți profesional, patrioți adevărați și care au curajul să contribuie la schimbarea în bine a țării se alătură formațiunii pe care o conduce.

„Pe Andrei Tinu îl cunosc de peste 15 ani. Îi știu calitatea lui umană și puterea de muncă pentru români, pentru proiectele în care se implică. Este un om dedicat, un patriot adevărat, un om care iubește România! Sper ca venirea lui Andrei în echipa republicanilor români să reprezinte un imbold pentru alți tineri care vor o schimbare în țară. Doar prin implicarea oamenilor, prin manifestarea curajului și a dragostei față de semenii noștri, putem face România puternică și măreață”, a spus liderul republicanilor.

Acesta a adăugat că anul 2024 este un an de răscruce pentru România. „Alegem nu doar reprezentanții în cele mai importante funcții din stat, ci și direcția în care va merge țara noastră în următorii 4, respectiv 5 ani. De această dată, pentru prima dată în 33 de  ani, bătălia politică nu va fi între stânga și dreapta, ci va fi o bătălie ce se va da între globaliști și suveraniști, între socialiști și patrioți, între cei care timp de peste 30 de ani au distrus România (respectiv PNL și PSD) și între cei care vor să reconstruiască România”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.