Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andrew Lloyd Webber ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică

pagesix.com
andrew lloyd webber

Compozitorul Andrew Lloyd Webber ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică, întocmit de publicaţia Sunday Times, potrivit căreia acesta ar avea o avere estimată la 953 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Liderul topului de anul trecut, muzicianul Paul McCartney, s-a situat de data aceasta pe locul al doilea. Fostul membru al trupei The Beatles este singura vedetă din acest top căreia i-au scăzut veniturile, având, împreună cu soția sa, Nancy Shevell, o avere estimată la 872 de milioane de euro, cu 81 de milioane de euro mai puțin decât în 2018.

Podiumul este completat de Bono, solistul trupei U2, cu o avere estimată la 678 de milioane de euro.

Citește și: Noul film al regizorului Corneliu Porumboiu, printre senzațiile Festivalului de la Cannes

Adele rămâne cea mai bogată artistă din industria muzicală britanică și ocupă poziția a 22-a din acest top, cu o avere de 174,5 milioane de euro.

Topul 10 al celor mai bogate persoane din industria muzicală britanică în 2019 este completat de Sir Elton John (372 de milioane de euro), Sir Mick Jagger (319 milioane de euro), Keith Richards (302 milioane de euro), Olivia și Dhani Harrison (290 de milioane de euro), Sir Ringo Starr (279 de milioane de euro), Michael Flatley (237 de milioane de euro), Sting (232 de milioane de euro).

De mai mulți ani, acest top al milionarilor din muzica britanică este dominat de artiști în vârstă, precum membrii The Rolling Stones și Sir Elton John, care au un public mai matur, capabil să plătească sume mari pentru a-și asculta preferații, potrivit editorilor de la Sunday Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.