Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andriy Lunin nu-şi doreşte să revină la Real Madrid

galsports.com
andriy lunin

Real Madrid caută să forţeze în 2019 primul loc în La Liga, dar şi un nou trofeu Champions League, iar pentru a-şi atinge obiectivele antrenorul Santiago Solari are nevoie de un lot complet, scrie Mediafax.

Iar poarta ar putea reprezenta o problemă pentru gruparea blanco, în condiţiile în care există suspiciuni că portarul Keylor Navas şi-ar dori să plece, fiindcă a devenit rezerva lui Thibaut Courtois. Astfel, madrilenii au luat în considerare să-l readucă la echipă pe Andriy Lunin, portar de 19 ani împrumutat la Leganes. Doar că ucraineanul nu-şi doreşte să revină la Madrid, întrucât simte că ar rămâne din nou pe banca de rezerve.

Citește și: FCSB a ajuns la un acord cu Gaz Metan pentru transferul lui Iulian Cristea

Conform jurnaliştilor spanioli, Keylor Navas a devenit din nou nemulţumit de statutul său, considerând că e o nedreptate că a fost trecut pe bancă, deşi a avut evoluţii bune de-a lungul ultimelor sezoane.

Deşi Lunin e rezervă şi la Leganes, fotbalistul e conştient că are mai multe şanse la formaţia antrenată de Mauricio Pellegrino. Ucraineanul a jucat doar 274 de minute pentru Leganes, în acest sezon (două meciuri în cupă şi unul în campionat).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.