Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murra nu crede că turneul de la Roland Garros va avea loc în septembrie

Roland Garros

Tenismanul britanic Andy Murray este "sceptic" în privinţa desfăşurării turneului de la Roland Garros, chiar şi amânat pentru luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, dar a asigurat că va reveni "fără nicio îndoială" în competiţiile de Mare Şlem în cazul în care condiţiile o vor permite, informează AFP, citată de Agerpres.

"Voi juca fără nicio îndoială pe zgură, dacă va fi posibil. Dar sunt sceptic că va fi posibil", a declarat, miercuri, pentru CNN, fostul lider mondial, care nu a mai disputat niciun meci de Mare Şlem de la Openul Australiei din 2019.

Organizatorii parizieni au decis să amâne singurul turneu major pe zgură de la finele primăverii spre începutul toamnei, din 20 septembrie până pe 4 octombrie, la o săptămână după încheierea US Open.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe: cum se celebrează și ce este intezis în această zi

Sezonul de tenis este întrerupt din cauza pandemiei de o lună şi nu se va relua decât la jumătatea lunii iulie.

În faţa restricţiilor impuse de lupta cu Covid-19, Murray îşi "imaginează" că tenisul va fi unul din ultimele sporturi care vor reveni la normalitate pentru că avem jucători, antrenori şi echipe care vin din lumea întreagă într-un singur perimetru".

"Aş fi surprins dacă sportul s-ar relua înainte de septembrie, dar vom vedea", a adăugat scoţianul în vârstă de 32 de ani, care urma să revină pe teren după o accidentare la un şold cu ocazia turneului de la Miami, programat luna trecută şi anulat.

"Mă antrenam şi era un test bun. Mă simţeam în formă şi mă simţeam puternic", a asigurat fostul număr unu, retrogradat pe locul 129 mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.