Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray este unul dintre beneficiarii unui wildcard de la Wimbledon

Andy Murray este unul dintre beneficiarii unui wildcard de la Wimbledon, au anunțat miercuri organizatorii. Murray, de cinci ori câștigător la Queen's Club, a început perfect sezonul de iarbă, împotriva francezului Benoit Paire, cu o victorie în 2 seturi în primul său meci de simplu din martie, notează mediafax.

Andy Murray a fost anunțat ca fiind unul dintre beneficiarii inițiali ai unui wildcard pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

De două ori campion la turneul londonez, Murray a jucat marți, la Queen's Club, doar al treilea meci din acest an în circuitul ATP. Britanicul este clasat pe poziția 124 ATP, care nu-i permite să intre direct pe tabloul principal. e află în limita limită pentru calificarea directă.

Lui Murray i se vor alătura și jucătorii britanici Katie Boulter, Jodie Burrage, Harriet Dart, Samantha Murray Sharan, Francesca Jones, Liam Broady, Jay Clarke și Jack Draper, ultimul un tânăr în vârstă de 19 ani, care a câștigat luni primul său meci în circuitul profesionist, la Queen's.

De cinci ori campioană la Wimbledon, Venus Williams și spaniolul Carlos Alcaraz au primit, de asemenea, acces direct pe tabloul principal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.