Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray, în finală la Doha, după ce a salvat două mingi de meci

tenis

Tenismanul britanic Andy Murray, locul 70 mondial, s-a calificat vineri în finala turneului ATP 250 de la Doha, capitala Qatarului, după ce a salvat două mingi de meci în duelul cu cehul Jiri Lehecka, încheiat 6-0, 3-6, 7-6 (8/6), transmite ATP.

Murray, fost lider mondial, atinge prima sa finală în circuitul ATP după cea de la Stuttgart, în iunie anul trecut. El are 46 de titluri în palmares, ultimul la Anvers în 2019, informează Agerpres.

În faţa lui Lehecka (52 ATP), Murray a confirmat nivelul excelent pe care îl afişează de la începutul săptămânii, el trecând miercuri în optimi de germanul Alexander Zverev. Britanicul a fost convingător şi în privinţa condiţiei fizice, fiind la a patra victorie în trei seturi la acest turneu.

Victoria de vineri îi va permite scoţianului în vârstă de 35 de ani, dublu campion la Wimbledon (2013 şi 2016), să se apropie de Top 50 în clasamentul mondial care va fi oficializat luni de ATP.

A doua semifinală de la Doha îi opune pe rusul Daniil Medvedev, locul 8 ATP şi favorit numărul 2, şi canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 9 ATP cap de serie numărul 3. Turneul de la Doha este dotat cu premii totale de 1.377.025 dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.