Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andy Murray şi-a manifestat simpatia pentru Naomi Osaka, hărţuită verbal de o persoană din public: Naomi, eşti o nulitate

Tenismanul britanic Andy Murray şi-a manifestat simpatia pentru Naomi Osaka, hărţuită verbal de un provocator în meciul pierdut de ea sâmbătă în turul doi la Indian Wells, dar a adăugat că fanii obraznici reprezintă o parte nefericită a sportului, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Osaka şi-a pierdut concentrarea şi a început să plângă, după ce o persoană din tribună i-a spus:''Naomi, eşti o nulitate'', la scorul de 0-3, în primul set cu rusoaica Veronika Kudermetova. Japoneza nu şi-a mai revenit şi a fost învinsă de Kudermetova cu 6-0, 6-4. După meci, Osaka a spus în interviul de pe teren că incidentul îi aminteşte de abuzul la care au fost supuse surorile Williams în 2001, fapt pentru care Serena şi Venus au boicotat apoi turneul mai mult de un deceniu.

''Este un moment dificil. Mă uit adesea la anumite sporturi, nu aş spune că văd aşa ceva des în tenis, dar dacă te uiţi la fotbal şi un jucător urmează să arunce de la margine sau să bată un corner, mulţimea le aruncă doar insulte. Mereu m-am gândit, cum se permite aşa ceva? Nu poţi face asta'', a spus Murray, adăugând că un astfel de comportament ar fi inacceptabil în public sau în orice alt loc de muncă.

Scoţianul, cu trei Grand Slam-uri în palmares, a recunoscut că a trecut prin ceva asemănător când juca în Cupa Davis, când a auzit comentarii inconfortabile la meciurile din deplasare în faţa unor fani pătimaşi.

''Evident, îmi pare rău pentru Naomi, asta a supărat-o mult, dar asta a fost ceva care întotdeauna a făcut parte din sport, cred eu. Aşa că, tu trebuie să fii, cred eu, pregătit pentru asta în anumite zile şi să poţi tolera asta pentru că se întâmplă regulat în toate sporturile'', a adăugat Murray.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.