Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajații ROMATSA, în grevă generală: Procesul amânat pentru ora 13.30

Inquam Photos / Octav Ganea
protest romatsa

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au amânat marţi, pentru câteva ore, procesul în care Regia Autonomă Administraţia Română a Controlorilor de Trafic Aerian - ROMATSA contestă în instanţă legalitatea grevei controlorilor de trafic aerian, informează agerpres.ro

Procesul era programat la ora 8,30, însă avocatul sindicaliştilor a solicitat o amânare de câteva ore, pentru a studia o cerere de intervenţie a Ministerului Transporturilor, ca parte în acest litigiu. 

Magistraţii au fost de acord şi au amânat dezbaterile pentru ora 13,30.

IPS Teodosie, PREA FERICIT după victoria în fața DNA: Ce i-a transmis Patriarhul


În faţa tribunalului sunt prezenţi aproximativ 30 de sindicalişti, îmbrăcaţi în tricouri cu sloganul: "Ne-aţi vândut pământul, urmează cerul?". 

ROMATSA a contestat în instanţă legalitatea grevei anunţate pentru marţi, 30 mai, de către Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR). 

Controlorii de trafic aerian au declanşat marţi dimineaţă, la ora 9,00, greva generală.

Kendama, jucăria care a înnebunit toată planeta: Cum îi afectează pe copii / VIDEO


"Putem să vă spunem cu certitudine că mâine (marţi, n.r.), începând cu ora 9,00, ora locală, va începe greva generală aşa cum am anunţat-o anterior. În urma discuţiilor cu domnul ministru (ministrul Transporturilor - n. r.) şi cu reprezentanţii atât ai Ministerului Transporturilor, cât şi ai autorităţilor aeronautice din România, există şanse destul de mari ca această grevă generală pe care am anunţat-o pe perioadă nedeterminată să se poată opri într-un interval de timp relativ scurt (...)", a explicat luni, Gabriel Tudorache, la ieşirea de la negocierile cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi cu managementul ROMATSA. 

Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat luni că va trimite Corpul de Control la Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA pentru o clarificare a tuturor aspectelor semnalate în presă în ultima perioadă. 

Potrivit ministrului, ROMATSA nu este în pericol să intre în faliment şi nici nu sunt probleme pe partea de siguranţă aeronautică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.