Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajări pe 'relații' în Guvernul Cioloș: Fiica fostului președinte Emil Constantinescu vizată

the-scientist.com
diverse

Norina Boru, fiica fostului președinte Emil Constantinescu, a fost numită la 1 februarie 2016 în funcția de secretar la Oficiul de promovare comercială și economică a României de la Roma, cu sprijinul lui Costin Borc, viceprim ministru și fost șef de cabinet al lui Corneliu Coposu, transmite B1 Tv. Conform legii, fiica fostului președinte trebuia să dea concurs, dar acesta nu s-a organizat nici după nouă luni.

Donald Trump e sigur de VICTORIE: Ce acuze GRAVE îi aduce lui Hillary Clinton

Căsătorită cu un medic chirurg, Norina Boru s-a stabilit în București și, datorită influențelor socrului mic, ginerele a ajuns inspector în Ministerul Sănătății. Acesta a beneficiat de o bursă de specializare în Italia și este în prezent medic la Spitalul Monza din București.

Al treilea sex, introdus în PREMIERĂ în documente oficiale

Conform unor surse medicale, relația dintre cei doi soți s-a răcit. În ultimii ani, fiica fostului președinte a avut propria firmă de consultanță Pro East Consulting SRL, destinată start-up-urilor. Dacă în 2012, Registrul Comerțului consemna o cifră de afaceri de sute de mii de lei, aceasta a scăzut la zeci de mii. Fiindcă nu a reușit în business-ul privat, aceasta a apelat la relațiile tatălui său.

Recent, Emil Constantinescu a promovat o lege de înființare a unui institut de medievalistică, cu 6,5 milioane de lei de la bugetul de stat, totul în favoarea apropiaților lui Zoe Petre, fosta consilieră prezidențială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.