Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajat DGASPC Ialomița, prins în flagrant când ia mită

dcnews.ro
bani spaga mita

Un funcţionar din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Ialomiţa a fost prins în flagrant când primea 600 de lei mită de la o persoană, pentru a atesta în fals că are în continuare un minor în plasament, astfel încât să primească indemnizaţia, conform News.ro.

Era a patra lună în care funcţionarul primea banii.

Martorul denunţător avea în îngrijire un minor aflat în plasament ce a părăsit anterior domiciliul acestuia, iar pentru a primi în continuare indemnizaţia de îngrijitor, angajatul DGASPC i-a cerut, lunar, suma de 600 de lei.

”Din cercetări a rezultat că era a patra lună în care persoana denunţătoare i-ar fi dat suma respectivă din indemnizaţia de îngrijire a minorului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită”, a mai transmis sursa ciattă.

Funcţionarul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au organizat ieri, 26 martie 2024, o acţiune de prindere în flagrant a unui funcţionar public în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită. Este vorba despre un angajat al DGASPC Ialomiţa care a primit suma de 600 de lei de la o persoană, în schimbul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu”, a transmis, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie, într-un comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.