Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajații IGSU au intervenit la aproape 1.200 de cazuri în ultimele 24 de ore

Pompieri Timiș

Aproape 1.200 de cazuri gestionate de SMURD au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, iar echipajele Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din ţară au fost solicitate să intervină la 26 de misiuni de stingere a incendiilor, informează Agerpres.

"Ultimele 24 de ore au fost solicitante pentru pompierii din întreaga ţară, cele mai multe misiuni fiind desfăşurate în zona Bucureşti-Ilfov, precum şi în judeţele Vrancea şi Arad. Echipajele ISU au fost solicitate să acţioneze la 26 misiuni de stingere a incendiilor, două misiuni de descarcerare, precum şi 225 misiuni pentru deblocare-salvare şi protecţie a comunităţilor", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

În ultimele 24 de ore, au fost transmise patru mesaje de avertizare a populaţiei din judeţele Bacău, Bistriţa-Năsăud, Constanţa, şi Sălaj, prin intermediul sistemului RO-ALERT, privind incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 şi recomandări pentru respectarea regulilor de distanţare şi igienă.

Citește și: O nouă problemă pentru toți primarii: mașina redevine opțiunea principală de transport, în ciuda investițiilor în autobuze sau tramvaie

"În continuare, pompierii militari rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate. Evenimentele înregistrate la nivel naţional rămân sub atenta monitorizare a Centrului Operaţional Naţional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieţi", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.