Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajații Prefecturii Constanța, în stare de alertă: încă un angajat a fost confirmat cu noul coronavirus; colegii au intrat în izolare

DW
Coronavirus COVID-19

Un al doilea caz de Covid-19 a fost confirmat la Prefectura Constanţa, fiind vorba despre o persoană confirmată la sfârşitul săptămânii trecute. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, starea sa de sănătate fiind bună, relatează News.ro.

Citește și: Situație alarmantă la Buzău: a mai rămas un singur loc la terapie intesivă; toate locurile de la Spitalul Judeţean pentru bolnavii COVID 19 sunt ocupate

Prefectura Constanţa a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că după aflarea acestei veşti, toate birourile din cadrul instituţiei au fost dezinfectate, iar colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde îşi desfăşoară activitatea.

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a început o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea angajatei de la Prefectură are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Prefectura Constanţa menţionează că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în cadrul instituţiei, din data de 6 iulie.

Prefectul Constanţei, George Niculescu, a afirmat că în cadrul Prefecturii a luat toate măsurile preventive.

„Acest virus nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care munceşti. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanţa, am luat toate măsurile preventive şi le recomand colegilor mei, dar şi tuturor cetăţenilor acestui judeţ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot şi tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre şi întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toţii cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu.

În judeţul Constanţa, de la începutul pandemiei au fost confirmate 645 de cazuri de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.