Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajatori din 12 state europene au peste 1.400 de posturi vacante în reţeaua Eures; cele mai multe, în Germania, Olanda şi Malta

tineri angajati

Angajatori din 12 state europene au peste 1.400 de posturi vacante în reţeaua Eures, cele mai multe fiind în Germania, Olanda şi Malta. În Germania sunt disponibile 918 locuri de muncă pentru manipulant bagaje, şoferi, electricieni, sudori şi instalatori, în timp ce în Olanda sunt 181 de locuri de muncă pentru culegători de fructe sau flori, îngrijitori de porci sau operatori la maşini. De asemenea, angajatorii din Malta oferă 150 de locuri de muncă pentru şoferi de autobuz. Cele mai puţine locuri de muncă sunt în Norvegia, Austria, Ungarie, Spania şi Luxemburg, scrie news.ro.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Germania sunt disponibile 918 locuri de muncă, dintre care 400 pentru manipulant bagaje, 200 pentru şofer manipulare bagaje, 53 pentru lăcătuş, 52 pentru electrician, 51 pentru sudor, 50 pentru instalator, 32 pentru şofer de camion, 12 pentru bucătar,  câte 10 pentru manipulant mărfuri şi personal în domeniul gastronomic, opt pentru demi chef de rang, şapte pentru dezvoltator software, câte cinci pentru ospătar pentru bachete şi personal servire la bar, trei pentru manager asamblare, câte două posturi pentru îngrijitor de animale (bovine), mecanic instalaţii sanitare, de încălzire şi climatizare, montator structuri din oţel, montator instalaţii electrice şi şofer de autobuz şi câte un post pentru cosmetician, commis de partie, chef de partie, demi chef de partie, dezvoltator senior front-end, maseur, macaragiu, programator Full-Stack în dezvoltare de produse, şef tură producţia de brichete din lemn şi vopsitor auto.

Angajatorii din Olanda caută 50 de sortatori şi împachetatori bulbi de flori, 50 de operatori la maşini pentru bulbi de flori, 20 de culegători de căpşuni şi 20 de operator maşini, câte 10 culegători de ardei şi îngrijitori teren de golf, câte cinci culegători şi sortatori de flori, culegători de afine şi recoltatori şi sortatori de sparanghel şi câte trei îngrijitori de porci şi sudori MIG/MAG.

În Malta sunt disponibile 150 de posturi pentru şoferi de autobuz, în timp ce în Polonia se caudă 20 de sudori, 10 dulgheri, 10 zidari şi un specialist în relaţii cu clienţii.

De asemenea, în Cehia sunt disponibile 30 de locuri de muncă, dintre care 15 pentru forjor şi 15 pentru operator CNC, în Belgia sunt vacante 27 de locuri de muncă, dintre care 10 pentru ciontolitor tranşator carne, cinci pentru operator CNC câte doi şoferi de camion, mecanici şi  zidari şi câte un cusător, electrician de întreţinere şi reparaţii, inginer proiectant CAD, montator linie superioară cale ferată, montator semnalizare cale ferată şi programator CNC.

La rândul lor, angajatorii din Finlanda angajează pe 22 de posturi, dintre care 10 de instalator şi 10 de sudori, precum şi doi de maistru sudură. În Luxemburg sunt vacante 10 locuri de muncă pentru seniori tehnicieni Chrome, tot 10 sunt disponibile şi în Spania, dintre care patru pentru muncitor fermă de porci, trei pentru tehnician, două pantru şofer de camion transport internaţional şi un loc de muncă pentru supervisor fermă porci.

Angajatorii din Ungaria caută să angajeze pe 10 posturi, dintre care cinci de mecanic auto şi cinci de tinichigii, cei din Austria caută cinci hair-stylişti, iar cei din Norvegia caută să angajeze tot pe cinci posturi, respectiv patru de măcelar şi unul de consultant medicină geriatrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.