Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghel Iordănescu, despre candidatura la europarlamentare - Nu ne interesează indemnizaţia de eurodeputat, ne ducem doar în interesul României

Inquam Photos / Octav Ganea
anghel iordanescu PG

Candidatul aflat pe poziţia a doua pe lista Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) la europarlamentare, Anghel Iordănescu, a declarat miercuri, la Alba Iulia, că nici el şi nici Ilie Năstase, ocupantul primei poziţii, nu îşi doresc să meargă la Bruxelles pentru indemnizaţia de europarlamentar, ci pentru a "reprezenta România cu demnitate şi onoare", aşa cum au făcut-o şi în sport potrivit Agerpres.

"Cred că şi Ilie Năstase, şi eu putem reprezenta România cu demnitate şi onoare. Avem exerciţiul - că am reprezentat România de-a lungul timpului în sport, acolo unde am activat, şi el, şi eu, şi ceea ce vă pot spune este că ne vom bate, ne vom lupta ca să aducem fonduri europene acasă. Nu ne ducem să reprezentăm UNPR, ne ducem să reprezentăm România. Şi credeţi-mă că (...) nu ne interesează indemnizaţia de europarlamentar. Avem o situaţie financiară, slavă Domnului, bună. Ne ducem doar în interesul României şi în interesul cetăţenilor", a declarat, într-o conferinţă de presă, Anghel Iordănescu.

Citește și: Andrei Caramitru lansează un ultim avertisment: ‘Ne răzbunăm!’

El a menţionat că s-a alăturat proiectului UNPR datorită prietenului său Gabriel Oprea şi, de asemenea, pentru că a crezut că "ţara are nevoie de un asemenea partid", unul cu "dragoste de ţară şi cu iubire de semeni".

"Cred în UNPR, cred că poate reveni, din nou, sus. Sunt convins că UNPR este singurul partid care şi-a făcut datoria faţă de ţară, faţă de participanţii la guvernare atunci când am guvernat şi şi-a făcut datoria şi faţă de electorat", a mai afirmat Anghel Iordănescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.