Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghel Iordănescu 'taie aripile' Generaţiei de Aur: Nu cred că Lupescu va candida la preşedinţia FRF

iordanescu

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu nu crede că Ionuţ Lupescu, pe care l-a avut elev la echipa naţională, va candida la preşedinţia FRF, evitând să spună dacă s-ar bucura în cazul în care acesta ar ajunge să conducă federaţia. “M-aş bucura ca Ionuţ Lupescu să candideze la preşedinţia FRF, dar în acelaşi timp nu cred în această posibilitate. M-aş bucura pentru că ar apărea idei noi în cea ce priveşte viitorul fotbalului românesc, ar fi o dezbatere. Aş vrea să văd programul lui Ionuţ Lupescu. Şi Lupescu şi Burleanu şi Puşcaş vor încerca să vină cu ceva nou care să surprindă şi care să îi convingă pe alegători”, a spus tehnicianul la Digisport.

Iordănescu a evitat să spună dacă s-ar bucura în cazul în care Lupescu ar câştiga alegerile: “M-aş bucura să câştige cel mai bun dintre cei care vor candida, cu programul cel mai bun şi să vină într-adevăr cu un program care să aibă consistenţă şi care să poată fi pus în practică. Avem un selecţioner, nu ar avea rostul să rupem contractul şi trebuie să fim alături de el, indiferent de cine va câştiga”.

Şeful Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu, a declarat, luni, că încă se gândeşte la o eventuală candidatură pentru preşedinţia FRF, subliniind că este sunat de mulţi oameni din fotbalul românesc care doresc ca el să-i fie adversar lui Răzvan Burleanu la alegerile din 18 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.