Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anglia, cu o echipă aproape total schimbată pentru finala mică, cu Argentina de la Cupa Mondială de rugby

quinzemondial.com
rugby

Naţionala de rugby a Angliei va înfrunta reprezentativa Argentinei, vineri seara, pe Stade de France, în finala mică de la Cupa Mondială 2023, cu o echipă aproape total modificată faţă de cea care a pierdut în semifinale, săptămâna trecută, în faţa Africii de Sud, scrie AFP.

Absent în meciul cu Springboks din cauza unei accidentări, Marcus Smith (24 ani, 29 de selecţii) va reveni în linia defensivă, alte şapte modificări fiind făcute de selecţionerul Steve Borthwick, conform Agerpres.

Pe teren vor fi prezenţi doi jucători foarte tineri, Henry Arundell (20 ani, 9 selecţii) şi Theo Dan (22 ani, 6 selecţii).

Experimentaţii Courtney Lawes, Johnny May, Dan Marler, Dan Cole nu vor fi nici măcar pe banca de rezerve, fapt care indică lipsa mizei pentru Anglia după eşecul din semifinale.

"Am avut meciuri foarte grele la intervale scurte de timp, am fost obligaţi să facem modificări", a argumentat selecţionerul.

Căpitan va fi totuşi Owen Farrell care va fi asociat jucătorului cu cele mai multe selecţii, coechipierul său Ben Youngs (126 selecţii).

Anglia a pierdut dramatic partida din semifinale, în faţa campioanei mondiale en titre Africa de Sud, 15-16, într-o reeditare a finalei de la CM 2019 din Japonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.