Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI: Avere nejustificatã și fals în declarații pentru patru funcționari publici

pressalert.ro
ani

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate de către patru funcționari publici, după cum urmează:

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 271.979,47 Lei, între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada 14 iulie 2003 – 31 decembrie 2010 de cãtre MANEA VICTOR.

BREXIT Primele reacții de la București: 300.000 de români, afectați de decizia Marii Britanie

În cauzã, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției, de cãtre MANEA VICTOR.

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 72.500 Euro și 4.000 Dolari, între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada 1 ianuarie 2000 – 31 decembrie 2012 de cãtre NICULESCU MIRELA, motiv pentru care a fost sesizatã Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției.

Lovitură de teatru: Britanicii au votat pentru IEȘIREA din UE

De asemenea, au fost identificate indicii privind sãvârșirea infracțiunii de fals în declarații, prevãzutã și pedepsitã de art. 326 din Codul penal, de cãtre persoana evaluatã, întrucât sumele de bani care au generat diferența semnificativã între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre aceasta, nu au fost menționate in nicio declarație de avere depusã pânã în prezent.

În cauzã, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângã Judecãtoria Sectorului 1 București în vederea efectuãrii de cercetãri cu privire la posibila sãvârșire a infracțiunii de fals în declarații.

Haos pe piețele financiare internaționale. Bursele s-au prăbușit/ FOTO

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 315.394 Lei, între averea dobânditã și veniturile realizate în anul 2009 de cãtre FLOREA – SIMA CUȚA.

În cauzã, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în anul 2009, de cãtre FLOREA – SIMA CUȚA.

ȘOC pe piața valutară: Lira sterlină a luat-o RAZNA

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 93.120,44 Lei, între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada 24 august 2002 - 13 octombrie 2005 de cãtre ROȘU ILIE.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Craiova, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada 24 august 2002 - 13 octombrie 2005, de cãtre ROȘU ILIE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.