Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia The Croods: A New Age a avut un debut surprinzător în box office-ul nord-american

https://www.dreamworks.com/movies/the-croods-2
croods film

Lungmetrajul „The Croods: A New Age”, continuarea animaţiei din 2003, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu încasări de peste 9 milioane de dolari, potrivit news.ro.

Un singur film a avut premiera pe marile ecrane nord-americane weekendul trecut, când a fost sărbătorită Ziua Recunoştinţei.

Animaţia a depăşit aşteptările, generând încasări  de 9,71 de milioane de dolari în ultimele trei zile şi 14,22 milioane de dolari, de la premiera de miercuri, potrivit boxofficemojo.com.

Pentru ultimele nouă luni, aceasta este o performanţă, însă, per ansamblu, a fost cel mai slab weekend de Ziua Recunoştinţei din punct de vedere al încasărilor de box office.

„The Croods 2”, regizat de Joel Crawford, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Nicolas Cage, Emma Stone şi Ryan Reynolds, a primit critici pozitive. În noua producie, familia Crood este provocată de o alta, Betterman, care susţine că este mai bună şi evoluată.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

La nivel internaţional, „The Croods 2” a generat încasări de 20,8 milioane de dolari. Filmul a fost lansat în şapte pieţe internaţionale şi în China a înregistrat peste 19 milioane de dolari.

După două weekenduri petrecute pe primul loc în box office-ul nord-american, comedia horror „Freaky” a coborât pe locul secund. În al treilea weekend de la premieră, filmul cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton în rolurile principale a generat încasări de 770.000 de dolari, aducând totalul la 7 milioane de dolari.

Comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a coborât un loc în clasament, până pe trei, în al optulea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări totale de 17,2 milioane de dolari, cu puţin peste 643.900 de dolari, la finalul săptămânii trecute.

Thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, a mai coborât un loc în top, până pe patru, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 453.000 de dolari. Costner interpretează rolul unui şerif pensionat, iar Diane Lane este soţia lui. Ei trăiesc într-o fermă din Montana şi, după ce fiul lor moare, pleacă pentru a-şi găsi unicul nepot. Din distribuţia filmului regizat de Thomas Bezucha face parte şi actriţa britanică Lesley Manville.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

Thrillerul horror „Come Play”, regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs şi John Gallagher Jr. în distribuţie, a ocupat locul al cincilea, în coborâre o poziţie, după ce, în al cincilea weekend de la debut, a generat încasări de 387.000 de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american de weeekend este completat de filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson, de filmul de aventuri „Elf” (2003), relansat, de thrillerul SF „Tenet”, „The Santa Claus” (1994), cu Tim Allen în rol principal, şi de „National Lampoon's Christmas Vacation” (1989), cu Chavy Chase, Beverly D'Angelo şi Juliette Lewis în distribuţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.