Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Educației DĂ FLIT tuturor propunerilor de ÎNCHIDERE a școlilor: NU există motiv!

Inquam Photos / Octav Ganea
monica anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, declară că nu există motivul închiderii şcolilor şi face un apel la calm pentru părinţi şi cadrele diactice. “La momentul acesta fac un apel la calm pentru părinţi şi cadrele diactice, pentru că nu există motivul închiderii şcolilor”, a declarat luni dimineaţă ministrul Educaţiei, Monica Anisie, la Antena 3, conform Edupedu.ro.

Ministrul a declarat că nu există decât 4 cazuri confirmate, 4 cazuri de elevi care au fost diagnosticaţi cu Coronavirus, iar doi dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimişi de la spital acasă, a precizat Anisie.

Citește și: Consiliul Elevilor o BAGĂ ÎN CORZI pe Monica Anisie: se cere ÎNCHIDEREA tuturor școlilor și dotarea permanentă cu materiale dezinfectante

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat luni măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus - suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol - şi avertizează că va merge până la demiterea managerilor care nu respectă cu stricteţe măsurile. Ea s-a pronunţat în favoarea suspendării temporare a cursurilor în şcoli şi grădiniţe. Totodată, Firea a spus că, dacă se vor închide şcolile şi grădiniţele, nu este recomandat ca părinţii să îi ducă pe copii la locurile de joacă şi sălile de cinema din mall-uri. Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat că toţi primarii de sectoare sunt de acord cu închiderea temporară a cursurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.