Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM dă date de ultimă oră: În următoarele zile, deasupra României concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate

facebook.com
meteo

Datele furnizate de Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus arată că, în următoarele zile, deasupra României concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate, anunţă, marţi, Administraţia Naţională de Meteorologie. ANM a transmis, marţi, o analiză cu privire la concentraţia de monoxid de carbon în zona României

”Marţi şi miercuri (22 şi 23 martie) în estul şi în sud-estul României, circulaţia aerului se va face din sector predominant nordic şi nord-estic, iar joi şi vineri (24 şi 25 martie) din sector nord-vestic. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe parcursul zilei de marţi în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, precum şi în sud-vestul Moldovei, unde fi rafale în general 55...65 km/h, iar în zona montană aferentă temporar vitezele vor fi de peste 70...80 km/h. Local şi temporar, intensificări ale vântului vor mai fi, îndeosebi spre sfârşitul intervalului”, a precizat ANM.

În restul teritoriului, circulaţia aerului se va realiza predominant din sector nord-vestic şi vestic, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate, cu precădere în regiunile centrale. ”Datele furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus) arată că în cursul următoarelor zile, deasupra României, concentraţiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate”, se mai arată în comunicat.

Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus (CAMS), ce reprezintă unul dintre cele şase servicii ale programului Copernicus, program de observare a Pământului al Uniunii Europene, oferă informaţii consistente şi controlate de calitate legate de poluarea şi sănătatea aerului, energia solară, gazele cu efect de seră şi schimbarea climei, peste tot în lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.