Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anne Hathaway a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

citynews.ro
stele walk of fame

Actrița americană Anne Hathaway, deținătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Mizerabilii", a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, potrivit variety.com, scrie Mediafax.

Actrița a primit cea de-a 2.663-a stea de pe Bulevardul gloriei din Los Angeles, inaugurat în 1961.

Ceremonia a avut loc joi - cu o zi înainte de lansarea în cinematografe a noului film al actriței, comedia "Ticăloasele/ The Hustle", de Chris Addison -, în fața TCL Chinese Theatre de pe Hollywood Boulevard.

Citește și: Regina Elizabeth a II-a, remarcă DURĂ după nașterea prințului William: 'Slavă Domnului că nu are urechile tatălui său!'

În vârstă de 36 de ani, actrița a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Ea a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Anne Hathaway a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba și în filmul "The Intern", unde joacă alături de Robert De Niro.

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.