Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anomalii înainte de alegerile locale: 1000 de persoane cu domiciliu într-o casă abandonată, 250 de cărţi de identitate eliberate în două zile/ VIDEO

dorusupeala.ro
sectie de votare vot alegeri latrina

O casă de pe strada Spicului din orașul Târgu Bujor din Galați ar trebui să adăpostească cel puțin o mie de persoane, care și-au făcut mutație la această adresă. Un sfert dintre acestea, adică 250 de persoane, și-au făcut mutație doar de joi până vineri, pentru că duminică, 27 iunie, în orașelul gălățean sunt organizate alegerile locale, notează sursazilei.ro.

Imobilul nu pare să aibă mai mult de 400 de metri pătrați şi pare părăsit. De joi și până vineri, la Evidența populației din orașul Tg. Bujor au stat la coadă 250 de persoane, toate cerând aceeași adresă ca mutație în cartea de identitate, strada Spicului nr. 2. Orașul gălățean Tg. Bujor are puțin peste 6.000 de locuitori.

Duminică, 27 iunie, sunt organizate alegeri locale, penmtru că fostul primar (PSD) Laurenţiu Viorel Gîdei, ales anul trecut, în iunie 2020, a candidat şi la alegerile parlamentare din decembrie 2020, fiind ales deputat.

Pentru funcția de edil-șef al orașului, s-au înscris în cursă cinci candidați: viceprimarul în funcție, Ion Andone (PSD), ce exercită interimar atribuțiile primarului, Andra Mihaela Costache (PNL), Cătălin Tudose (PMP), Tudorel Avram (AUR) și Ion Vieru (Pro România).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.