Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANPC a încheiat cu ISMB un acord pentru verificarea legii privind alimentația din școli și grădinițe

ANPC

ANPC, Federația Asociațiilor de Părinți din Învățământul Preuniversitar din București și Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) au încheiat un parteneriat prin care se va verifica modul de aplicare legislației în vigoare privind alimentația sănătoasă în școli și grădinițe, anunță MEDIAFAX.

„Proiectul pe care îl demarăm, marți, alături de partenerii noștri, este unul ce a plecat de la premisa importanței educării micilor consumatori cu privire la citirea etichetelor produselor pe care aceștia le consumă. Ne dorim ca viitoarele generații de consumatori de servicii și produse să-și formeze de timpuriu un comportament alimentar sănătos și totodată, să fie pe deplin informați cu privire la caracteristicile produselor pe care le consumă.” a afirmat președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Eduardt Cozminschi.

Citește și: Liviu Dragnea, supus torturii în închisoare

Proiectul ”Etichetă, etichetă, cine e cea mai sănătoasă din țară?” a fost menit să întărească dezideratul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - informarea completă, corectă și precisă a consumatorilor români de servicii și produse, fie ei părinți sau elevi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.