Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANPC cere închiderea stației de metrou Piața Victoriei

metrou

Autoritatea pentru Protecția Consumatorului cere ca stația de metrou Piața Victoriei să fie închisă. Solicitarea vine după ce o persoană a depus o plângere în urma unui accident pe care l-a suferit în această stație.

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, a declarat la Realitatea TV că un consumator și-a prins piciorul în distanța dintre peron și vagonul de metrou, care este mai mare de 25 de centimetri.

”Distanța s-a creat prin spargerea peronului și este suficient de mare ca orice consumator să fie accidentat. Avem niște fotografii care arată 25 cm, în timp ce la alte stații este până în 20 de centimetri. Vom verifica toate stațiile de metrou”, a completat acesta.

ANPC a amendat Metrorex cu suma de 20.000 de lei și a decis oprirea temporară a oferirii serviciilor.

Paul Anghel susține că stația va putea fi dată în refolosință în momentul în care Metrorex va rezolva problema de la peroane, respectiv va micșora distanța dintre vagoane și peron.

În replică, oficialii Metrorex afirmă că nu au ce măsuri să ia și că pe camerele video din stația Victoriei nu a fost identificat incidentul menționat de călătoare.

Trenurile de metrou circulă în regim normal pe toate magistralele, în deplină siguranţă, arată Metrorex într-un comunicat de presă remis joi la orele prânzului.

”Cu privire la controlul întreprins de echipa de inspectori ANPC (...) din primele verificări efectuate de Metrorex, prin vizionarea înregistrărilor de pe camerele îndreptate spre peron din staţia Piaţa Victoriei 1 şi Piaţa Victoriei 2, nu s-au identificat incidente de genul semnalat de reclamantă şi nici nu s-a primit la Metrorex o reclamaţie în acest sens”, afirmă oficialii regiei de transport.

Stația de metrou Piața Victoriei este intens tranzitată, fiind și o zonă de schimbare a două magistrale.

hartametrou

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.