Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 a difuzat un interviu cu martor sub protecția anonimatului: În 2001, Dincă și clientul meu plecau cu fete minore

anonim

Antena 3 a difuzat duminică seara un interviu cu un bărbat care spune că l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în anii '2000. Identitatea bărbatului a fost protejată, nu i s-au prezentat numele, funcția și vocea i-a fost modificată. Bărbatul spune că l-a cunoscut pe Dincă, în Caracal, prin intermediul unui partener de afaceri:

  • „Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”
  • „Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”

Citește și: Fost agent la Omoruri: Dincă preda marfa, bag mâna în foc. Luiza nu cred că e moartă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.