Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 face dezvăluiri despre Sebastian Ghiţă: Ce contracte ar fi semnat deputatul / VIDEO

sebastian ghita

Antena 3 face dezvăluiri despre Sebastian Ghiţă. Deputatul a făcut milioane de euro din "Munca". Mai exact, din contractele încheiate cu Ministerul Muncii şi cu instituţiile subordonate acestuia.

Firmele controlate direct sau prin intermediari de Sebastian Ghiţă ar fi câştigat câteva sute de contracte cu statul. Valoarea acestora a depăşit un miliard de lei, din banii publici. Ministerul Muncii este parte a acestei reţele de drenare a banilor publici către companiile parlamentarului prahovean.

Citeşte şi: 100.000 de români sunt AMENDAȚI: Vezi daca esti pe lista

Instituţia i-ar fi oferit pe tavă unei firme în acţionariatul căreia nu mai apare Sebastian Ghiţă, dar pe care o controlează de facto, un contract de peste 20 de milioane de lei, fără TVA, pentru sistemul informatic al managementului fondurilor europene. Aceeaşi firmă a câştigat alte nouă contracte în valoare totală de peste 30 de milioane de lei, fără TVA. Nu cu Ministerul Muncii, ci cu Inspecţia Muncii. Cel mai bănos din acestea, de peste 27 de milioane de lei, a fost semnat anul trecut pentru furnizarea de echipamente şi programe informatice. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a vărsat alţi bani în conturile firmelor lui Sebastian Ghiţă. E drept că e vorba de un singur contract în valoare de 650 de mii de lei.

Citeşte şi: Proiect fără precedent al şefului PNL: 30% femei pe listele electorale

De la Ministerul Muncii şi celelalte instituţii subordonate, firmele controversatului om de afaceri au obţinut unsprezece contracte publice, în valoare de peste 50 de milioane de lei. Bani au mai venit şi de la companiile şi regiile de stat, mai spun cei de la Antena 3.

Citeşte şi: Dezvăluiri despre unul dintre oamenii lui Dacian Cioloş: Care e averea ministrului Energiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.