Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena3. Repetiție generală pentru condamnare?

justitie drept

Mihai Gâdea și trupa de zgomote au reușit să ne păcălească și de data asta. Nu, nu pentru o banală notificare și-au pus poalele în cap zilele acestea. Nu pentru asta au mobilizat Senatul și Președintel României. Nu pentru o hârtie de la ANAF și-au scos fanii în ploaie obligându-i în stil nord-corean să le recite mantrele. Ar fi prea puțin, nu?

Mai există un dosar în derulare, de care publicul a cam uitat, dar nu înseamnă că el nu merge mai departe în instanță. E vorba de dosarul de șantaj la directorul RCS/RDS, în care sunt implicați Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu.

Și nu doar ei trei. Antena3 S.A. ca entitate juridică este inculpată pentru complicitate la infracțiunea de șantaj.

E drept, dosarul are deja 875 de zile de la trimiterea în judecată. Și pentru cei curioși se poate vedea aici stadiul în instanță, precum și succesiunea de amânări. E clar că mult nu va mai dura până la o sentință, chiar dacă nu cea definitivă.

Consecințele pentru Antena Group pot fi din cele mai grave. Dan Voiculescu e deja încarcerat în dosarul ICA. Chiar și o pedeapsă cu suspendare i se va adăuga perioadei de detenție. Fiica lui Dan Voiculescu, cea care azi strunește în libertate afacerile tatălui, ar putea ajunge și ea curând după gratii.

Și peste toate astea, Antena3, inculpată în acest dosar, ca firmă, ar putea cu adevărat să sufere consecințe mult mai drastice decât o simplă notificare de la ANAF sau mutarea sediului din care emite.

Asta-i doare de fapt pe cei de la Antena3, care scuipă furios în stânga și-n dreapta și se victimizează de mama focului. Ce vedem azi este doar o repetiție pentru MAREA VICTIMIZARE. Și nu mai e mult până atunci.

Atunci să vezi cum se inflamează scena politică, cum vor striga după ajutoarele din PNL și PSD, cum vor fi chemate la apel instituții ale statului precum Avocatul Poporului, CNA și, cine știe, poate chiar Președintele României.

Sau poate tot spectacolul grotesc din aceste zile, în care toate instituțiile mai sus-menționate au fost târâte în scandal, ca un fel de pavăză, este menit să intimideze instanțele de judecată care vor da verdictul final în dosarul de șantaj?

Asta speră cei de la Antena3? Să-i vadă judecătorii gardați de Iohannis, Tăriceanu, Dragnea, Ciorbea, Gorghiu și Blaga? Nu ar fi deloc exclus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.