Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anticorupţia în Teleorman. Consiliul Judeţean are protocol cu DGA (DOCUMENT)

cj teleorman

Consilul Judeţean Teleorman este una dintre instituţiile care au protocoale de colaborare cu instituţii  de forţă. În Teleorman, însă, nu este vorba de protocoale cu SRI sau SIE, ci de un protocol încheiat de Consiliul Judeţean cu Direcţia Generală Anticorupţie.

Vezi AICI protocolul integral! (.pdf)

"În registrul de evidenţă al Consiliului Judeţean Teleorman nu au fost identificate hotărâri prin care să se fi aprobat încheierea de protocoale cu SIE, SRI, STS, SPP.

În data de 31 octombrie 2016 a fost aprobată Hotărârea nr.164 privind aprobarea Protocolului de colaborare între Ministerul Afacerilor Interne prin Direcţia Generală Anticorupţie şi Consiliul Judeţean Teleorman.

Protocolul de colaborare a fost înregistrat la Ministerul Afacerilor Interne - Directia Generală Anticorupţie cu nr.747481 din 28 noiembrie 2016 iar la Consiliul Judeţean Teleorman cu nr. 13150 din 15 noiembrie 2016.

Protocolul de colaborare încheiat între Ministerul Afacerilor Interne prin Direcţia Generală Anticorupţie şi Consiliul Judeţean Teleorman are ca obiect de activitate susţinerea organizării şi desfăşurării unor activităţi de prevenire anticoruptie la nivelul judeţului Teleorman", precizează CJ Teleorman într-un răspuns oficial.

Protocolul a fost semnat în noiembrie 2016, în timpl Guvernului Cioloş. Preşedinte CJ Teleorman era Adrian Gâdea, iar şeful DGA era Alexandru Ioniţă, cel numit ulterior de Carmen Dan şeful Poliţiei Române.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al specialiştilor: Alimentul-otravă pentru inimă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.