Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoine Griezmann: 'Cred că un francez trebuie să primească Balonul de Aur'

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann face parte din lista cu cei 30 de jucători nominalizați pentru câștigarea trofeului Balonul de Aur. Atacantul francez a avut un an fantastic atât alături de echipa de club, Atletico Madrid, cât și cu echipa națională, Franța, care a devenit campioana lumii în Rusia în această vară, scrie Mediafax.

"Pentru mine este un vis. Din punct de vedere istoric, este cel mai tare trofeu dintre toate care există. Ar fi un vis devenit realitate să fiu un exemplu pentru ceilalți", a spus atacantul lui Atletico, într-un interviu pentru France Football, referitor la nominalizarea primită pentru câștigarea Balonului de Aur.

Citește și: Gică Popescu a împlinit 51 de ani, iar FC Barcelona nu a uitat de unul dintre cei mai importanți fotbaliști români: 'Goal morning! La mulți ani, Popescu.'

Pentru aceeași sursă, Griezmann a precizat clar la cine trebuie să ajungă Balonul de Aur, trofeu care va fi decernat pe 3 decembrie 2018:

"Am fost campionii lumii, facem parte din cea mai bună echipă din lume. În această cea mai bună echipă din lume trebuie să se regăsească și cel mai bun jucător din lume, nu e așa? Asta este părerea mea, însă vor fi voturi, opinii, dar cu toate astea cred că un francez trebuie să primească Balonul de Aur".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.