Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Petrea: Nu sunt mulţumit de joc! Am făcut multe greşeli

Antena 3
Anton Petrea

Anton Petrea, antrenorul echipei FCSB, a declarat, duminică seară, că trebuie să gestioneze foarte bine cele două meciuri importante din săptămâna următoare: cu Saburtalo, în Conference League, şi cu Rapid, în Superligă, relatează news.ro

”Am făcut destule greşeli, iar în repriza a doua puteam sa fim taxaţi pe contraatac. Rezultatul nu mă mulţumeşte, iar evoluţia echipei nu a fost pe placul meu, pentru că nu am fost atenţi şi ne-am expus foarte mult. A contat, clar, şi lipsa lui Radunovic. La pauza le-am spus că trebuie să jucăm mai repede şi să punem presiune, dar jocul nostru ofensiv nu a funcţionat cum trebuie nici în prima, nici în a doua repriză. Încă nu avem ritm şi asta înseamnă că trebuie să gestionăm extrem de bine situaţia din săptămâna care vine, când avem de jucat în cupele europene şi cu Rapid”, a spus Petrea..

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.