Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu atac dur la PSD: Luptă pentru roșii bio sau pentru Roșia Montană Gold Corporation?

crin antonescu

Președintele Crin Antonescu a declarat la Ploiești cu ocazia lansării regionale a candidaților PNL la alegerile europarlamentare că tipul de campanie inițiat de foștii aliați este unul mincinos - în timp ce predică ecologismul și produsele bio promovează și proiectul minier de la Roșia Montană susține liderul PNL:

"PSD vine și spune că parlamentarii lor sunt mândri că sunt români. Perfect, toți suntem mândri că suntem români, dar trebuie să aflu exact mândru așa cum e ce face la Bruxelles, pentru că el mândru pleacă la Bruxelles, mândru se întoarce de acolo, ce face acolo? Cu alte cuvinte, domnii europarlamentari ai PSD sunt sau nu sunt pentru exploatări cu cianuri, de exemplu sau sunt campionii ecologiei? Luptă pentru roșii bio sau pentru Roșia Montană Gold Corporation? Sunt cu interesele anumitor grupuri industriale germane sau sunt cu Dacia Renault și cu anumite grupuri economice, atâtea câte sunt din România? Avem sau nu avem, naștem sau nu naștem, sprijinim sau nu sprijinim capital românesc?" a spus Antonescu.

NU au scăpat nici cei de la PMP:

"Asta că se duce mândru și vine tot mândru, e foarte bine. Aș vrea să aflu mai mult despre programul altora, că doamna Udrea alege, pe acest sezon, blugii, e foarte bine. Că e un partid al unei generații tinere , cu consilierul prezidențial Rădulescu, cu Gheorghe Pinalti, cu alții, oamenii au slăbit, le cad blugii, e în regulă, dar nu mă interesează acest lucru. Mă interesează dacă se vor mai duce la Bruxelles să povestească faptul că în România se dau lovituri de stat. Mă interesează în ce măsură văd dezvoltarea pe mai departe a unor programe, a unor politici europene cu efect direct în viața românilor.", a concluzionat președintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.