Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu îl somează pe senatorul PSD care l-a acuzat de asociere la acte de corupție

Crin Antonescu

Senatorul Liviu Pop vine cu o serie de calomnii potrivit cărora eu aș avea vreo legătură cu Dosarul Uioreanu, că Traian Băsescu m-a șantajat să mă retrag de la prezidențiale și îmi pune întrebări public fără să prezinte niciun fel de dovadă, susține senatorul PNL Crin Antonescu într-un comunicat de presă remis stiripesurse.ro

Citiți și: Crin implicat in scandalul de coruptie de la Cluj. Cine face acuzatiile

În mod categoric nu există nicio legătură directă sau indirectă între mine ca președinte al partidului și aceste lucruri legate de activitatea domnului Horea Uioreanu. Nu am avut nicio discuție pe ascuns cu Traian Băsescu pe acest  subiect și nu am fost șantajat de Băsescu sau de altcineva pe acest subiect sau altul în vederea retragerii candidaturii mele la alegerile prezidențiale.

Eu m-am retras din cursa pentru alegerile prezidentiale pentru că așa am dorit eu și am făcut acest lucru așa cum am dorit eu. Este decizia mea și am explicat-o!

Din respect față de opinia publică, dezmint acuzațiile fără acoperire ale senatorului PSD și reiterez faptul că nu sunt un om șantajabil. În loc să ceară informații în sprijinul unui scenariu fabricat și complet fals, domnul Liviu Pop este cel care ar trebui să aducă dovezi care să-i susțină afirmațiile.

Îl somez pe domnul Pop să dea niște explicații cum de și-a permis o asemenea mizerie și cine i-a  sugerat să o facă. Ceea ce face domnul Pop nu este să pună o întrebare, ci este o diversiune de cea mai joasă speță!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.