Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoneta Ioniță: PSD se teme, de fapt, că românii îi vor face o farsă la anticipate

antoneta ionita

Deputatul PNL Antoneta Ioniță a declarat, într-un comunicat de presă, că PSD se teme, de fapt, că românii îi vor face o farsă la anticipate, adăugând că partidul condus de Ludovic Orban abordează cu răspundere guvernarea și, în același timp, cu maximă responsabilitate declanșarea alegerilor anticipate.

„PNL nu face farse românilor. Expert în iluzionism politic a fost PSD, care în timpul guvernării s-a jucat precum Houdini cu speranțele românilor și cu stabilitatea politică și economică.

PNL abordează cu răspundere guvernarea și, în același timp, cu maximă responsabilitate declanșarea alegerilor anticipate. PNL nu pregătește nici o farsă românilor, așa cum susține PSD, un partid care se teme că în urma alegerilor anticipate va deveni o formațiune politică de mâna a treia în Parlament”, se arată într-un comunicat de presă al Antonetei Ioniță.

Citește și: Blue Air lansează noi rute! Care sunt destinațiile și tarifele

Deputatul a atras atenția PSD că PNL caută căile asiguratorii pentru reușita declanșării unui scrutin parlamentar înainte de termen.

„Atrag atenția PSD că Biroul Executiv al PNL a decis să formeze o comisie condusă de președintele partidului care să caute căile asiguratorii pentru reușita declanșării unui scrutin parlamentar înainte de termen. Actualul Executiv PNL este unul minoritar, iar pentru ca România să beneficieze pe termen lung de stabilitate politică, românii trebuie chemați la vot pentru a pune în acord matematica parlamentară cu voința lor.

PNL își dorește ca, prin alegerile anticipate, să se formeze o majoritate parlamentară care să susțină reformele atât de necesare pe care Guvernul PNL a început să le pună în practică”, a conchis Ioniță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.