Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Conte, cel mai curtat antrenor al momentului: Bayern îl vrea pe italian cu orice preţ

Antonio Conte

Antonio Conte (49 de ani) pare că va reveni pe banca unei echipe importante din vară. Antrenorul italian este pe lista mai multor formaţii cu nume din Europa. Inter Milano, AS Roma şi Bayern Munchen îl au în atenție, după sezoane nu tocmai reuşite pe plan intern şi internaţional, potrivit mediafax.

CITEȘTE ȘI: Minunile micului dejun: Patru efecte uimitoare pe care nu le ştiai

Astfel, Antonio Conte are şansa să revină în fotbal, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Chelsea în vara anului trecut. Italianul a petrecut două sezoane pe banca londonezilor, fiind cel mai lung mandat din cariera sa de antrenor, cu 106 partide. Dacă de interesul echipelor italiene se ştia, Corriere dello Sport titrează într-un articol publicat marţi că oamenii din conducerea bavarezilor ar vrea să-l înlocuiască pe Niko Kovac (47 de ani), după un singur sezon, complicat ce-i drept. În Liga Campionilor a pierdut de o manieră clară împotriva lui Liverpool, iar în Bundesliga situaţia este una destul de complicată. Chiar dacă este pe primul loc, diferenţa faţă de Borussia Dortmund este de un singur punct.

Trei titluri de campion al Italiei şi o Supercupă mai are în palmares antrenorul de 49 de ani, toate cucerite cu Juventus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.