Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Conte, vizibil afectat de eşecul contra formaţiei Burnley: Din ultimele cinci meciuri, s-au pierdut patru. Asta înseamnă că trebuie făcută o evaluare

Antonio Conte

Antrenorul italian Antonio Conte, vizibil afectat de eşecul de miercuri contra formaţiei Burnley (0-1) din Premier League, a admis că situaţia lui a devenit incertă la echipa engleză de fotbal Tottenham, transmite AFP, citat de Agerpres.

După o victorie spectaculoasă, sâmbătă, contra liderului Manchester City (3-2) în deplasare, Spurs a primit un duş rece şi a pierdut neaşteptat meciul cu Burnley, penultima clasată înainte de joc.

''A fost o seară dificilă. Şi nu mai această seară. Din ultimele cinci meciuri, s-au pierdut patru. Asta înseamnă că trebuie făcută o evaluare, în ce priveşte clubul şi în ce mă priveşte, pentru că pentru mine este foarte frustrant'', a declarat Conte la Sky Sport.

Tottenham, cu două meciuri mai puţin disputate, ocupă în prezent locul opt cu 39 puncte, la şapte puncte de Manchester United, ultima echipă din Top 4, care asigură accesul în Liga Campionilor.

''Trebuie să vorbim cu clubul pentru a vedea care este cea mai bună soluţie. Jucătorii sunt aceiaşi, clubul schimbă antrenorul, dar jucătorii rămân aceiaşi şi rezultatele nu se vor schimba. Sunt prea onest să accept acest tip de situaţie şi atunci trebuie o reevaluare a situaţiei alături de club. Nu putem continua să pierdem, eu nu pot accepta asta şi nu este bine pentru nimeni'', a adăugat tehnicianul italian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.