Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebru antrenor de fotbal lăsat în stradă de clubul la care activa înainte de Revelion - Cine este şi pe cine a supărat

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Clubul iranian de fotbal Esteghlal a anunţat joi că i-a reziliat contractul antrenorului Andrea Stramaccioni, după un diferend între cele două părţi în legătură cu salariul italianului, relatează AFP, citată de Agerpres.

Colaborarea cu Andrea Stramaccioni "s-a încheiat şi FC Esteghlal va anunţa în curând" numele noului antrenor, a anunţat gruparea iraniană.

Citeşte şi: ANP a refuzat-o pe Oana Zamfir, de la Antena 3, să facă un interviu cu Liviu Dragnea - A semnalat situaţia unui ministru şi insistă cu demersul său

"Condiţiile cerute de Stramaccioni sunt practic imposibil de realizat", a explicat FC Esteghlal.

Clubul afirmă că după ce i-a plătit lui Stramaccioni suma pe care i-o datora, 160.000 de euro, tehnicianul ar fi cerut mai mulţi bani.

Potrivit site-ului iranian Varzesh3, Stramaccioni i-ar fi prezentat clubului o listă cu 11 condiţii, "una dintre acestea fiind să primească în avans salariul său integral pentru sezonul viitor".

Citeşte şi: Soţia unui caporal mort în spital ACUZĂ - 'Au vrut să scape repede de el, de noi'

Stramaccioni, care în ţara sa le-a pregătit pe Inter Milano şi Udinese, a plecat de la Esteghlal pe 8 decembrie, deoarece clubul nu reuşea să-i vireze salariul din cauza sancţiunilor americane împotriva Republicii Islamice Iran.
Esteghlal este pe locul 3 în campionat, la 2 puncte de primele două clasate, Sepahan şi Persepolis, ce au un meci mai puţin disputat.

Persepolis riscă să rămână fără antrenorul argentinian Gabriel Calderon, care ar putea demisiona fiindcă nu a fost plătit la timp, cazul său fiind asemănător cu al lui Stramaccioni, scrie agenţia Xinhua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.