Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorii preferați de suporterii dinamoviști, după plecarea lui Cosmin Contra din Ștefan cel Mare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Cosmin Contra a anunțat joi că renunță la postul de antrenor al echipei de fotbal Dinamo București, iar suporterii vorbesc că în locul lui și-ar dori nume mari, puțin probabile pentru bugetul lui Dinamo, precum Guardiola, Zidane și Pochettino. Nume realiste propuse sunt Teja, Bergodi sau Mulțescu, anunță MEDIAFAX.

Mai mulți jucători de la Dinamo București sunt pe picior de plecare din cauza situației financiare de la club.

După ce antrenorul Cosmin Contra a anunțat că se desparte de echipă, pe paginile de social media suporterii dinamoviști se întrec în propuneri mai mult sau mai puțin viabile, cele mai puțin probabile fiind Guardiola, Zidane și Pochettino.

„Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe tema sportivă, dar asta e…”, a spus Cosmin Contra la plecare, după ultimul antrenament la care a participat joi dimineața.

„Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!”, a mai spus el.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

Contra a confirmat că jucătorii spanioli Borja Valle si Isma Lopez, dar și venezueleanul Alexander Gonzales s-au prezentat la Saftica, dar nu au participat la antrenament.

Conform site-ului suporterilor dinamo1948.club, ar fi plecat în Spania și preparatorul Javi Reyes, însoțit de antrenorul de portari al clubului.

Aceași sursă susține că s-au prezentat însă la antrenament Cătălin Mulțescu, pentru a antrena portarii, și Gică Mihali, chemat să stea pe bancă în postura de antrenor secund.

Au fost rechemați în lot de la echipa secundă Andrei Sin și Andreas Mihaiu și sunt șanse să fie adus și portarul Mihai Esanu.

În mediile sociale, suporterii câinilor roșii au început să facă propuneri sau să încerce să anticipeze numele celui care îl va înlocui pe Cosmin Contra. Cele mai puțin probabile propuneri sunt Ioan Andone, Răzvan Lucescu, Marius Șumudică sau Mircea Rednic.

Sugesti mai realiste sunt Mihai Teja, Cristiano Bergodi, Gigi Mulțescu, Valeriu Răchită sau chiar Vasile Miriuță.

Evident se fac și glume, cei mai mai mulți ultrași cerând să vină Guardiola, Zidane sau Pochettino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.