Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul american al formaţiei germane RB Leipzig după meciul cu PSG: Am jucat foarte bine dar am comis prea multe greşeli uşoare

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

Americanul Jesse Marsch, antrenorul formaţiei germane RB Leipzig, a afirmat că echipa sa "a jucat foarte bine", în ciuda înfrângerii suferite (2-3) în faţa lui Paris Saint-Germain, marţi seara, pe Parc des Princes, în etapa a treia a Ligii Campionilor la fotbal, conform agerpres.

"Planul nostru a funcţionat, am jucat foarte bine, dar după ce am fost conduşi am comis prea multe greşeli uşoare şi poate că am meritat această înfrângere. Dar trebuie să felicit echipa", a spus tehnicianul.

"Mulţi dintre tinerii noştri jucători au jucat bine, a fost cel mai bun meci al lui Konrad Laimer, Orban a fost bun, Mukiele la fel, Nkunku a fost cel mai bun jucător pe teren, alături de Messi şi Mbappe", a adăugat Jesse Marsch.

"În Liga Campionilor, este dificil să joci contra celor mai mari echipe, PSG are multă experienţă. Acum, este aproape imposibil să spunem că putem ieşi din grupe", a conchis antrenorul american.

Kylian Mbappe (9) a deschis scorul pentru vicecampioana Franţei, dar scorul la pauză a fost egal, după golul portughezului Andre Silva (28). RB Leipzig a preluat conducerea în repriza secundă, prin reuşita lui Nordi Mukiele (57). Messi a restabilit egalitatea după o combinaţie cu Mbappe, în urma erorii lui Tyler Adams. Messi a marcat şi golul victoriei (74), după un penalty scos de acelaşi Mbappe. Mbappe a ratat, la rândul său, un penalty (90+4), şutând mult peste poartă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.