Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Astra Giurgiu, după ce a pierdut Cupa României: 'Trebuie să fim demni şi să acceptăm înfrângerea. Sperăm să folosim această seară ca o lecţie'

Facebook.com
Constantin Enache

Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Constantin Enache, a declarat, sâmbătă seară, că speră ca pierderea finalei Cupei României să reprezinte o lecţie pentru jucătorii săi, despre care este sigur că vor avea parte de bucurii în viitor, informează News.ro.

Citește și: Tudor Băluţă: 'După aproape cinci ani a fost ultimul meu meci aici şi mă bucur că s-a terminat cu un trofeu'

"Trebuie să fim demni şi să acceptăm înfrângerea. Am văzut la băieţi determinare şi sigur asta le va aduce în viitor bucurie. Sperăm să folosim această seară ca o lecţie, tura viitoare vom şti că nu există nicio reţinere în a da toată energia. Vom trage o linie în club, vom analiza şi apoi vom vedea", a declarat Enache la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

Au marcat: Denis Alibec ’41 / Virgil Ghiţă ’76, Eric ‘106

FC Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.