Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Barcelonei dă vești proaste: Lionel Messi s-a accidentat

www.news.ro
Leo Messi

Tehnicianul lui FC Barcelona, Ernesto Valverde (55 de ani), a declarat, duminică, în urma amicalului cu Napoli, că Lionel Messi este accidentat și nu va fi alături de echipă în debutul noului sezon.

SONDAJ CURS - Iohannis și PNL domină topul. Bătălie mare pentru accederea în turul II. Cum stau partidele și care este mulțumirea față de președinte și premier

Căpitanul catalanilor nu a luat parte la cele două meciuri amicale disputate cu Napoli și încheiate cu 2-1, respectiv 4-0, în favoarea Barcelonei. Messi încearcă să se recupereze după o accidentare la gambă, suferită în timpul antrenamentelor.

Întrebat despre Messi, Valverde a spus, în conferința de presă, că: ”Mi-ar plăcea să fie plecat în vacanță, însă este accidentat”.

”Mi-ar plăcea să fie aici și să contăm pe el în meciul de vineri, împotriva lui Athletic Bilbao, însă este greu de crezut”, a mai spus Valverde.

După meciul cu Napoli, Ernesto Valverde a lăudat performanțele noului venit în lotul Barcelonei, Frenkie de Jong: ”A arătat că este un jucător foarte bun. Poate juca pe orice poziție. Cred că am făcut un transfer reușit”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.