Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Nelson Verissimo: Când am aflat tragerea la sorţi, cu Ajax, am ştiut că vom avea o misiune foarte dificilă

looksport.ro
Benfica Lisabona

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Nelson Verissimo, a declarat că formaţia portugheză nu a încetat să creadă în calificarea sa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, deşi a fost condusă de Ajax Amsterdam de două ori în meciul tur din optimi, conform Agerpres.

''Când am aflat tragerea la sorţi, cu Ajax, am ştiut că vom avea o misiune foarte dificilă, însă nu am încetat niciun moment să credem că este posibil să câştigăm dubla'', a declarat tehnicianul, citat de Reuters.

Ajax a condus de două ori în meciul de la Lisabona, terminat la egalitate, 2-2.

''Am avut un meci dificil, Ajax este una dintre echipele europene cu mare calitate în atac. Nu am putut juca aşa cum ne-am dorit, însă dacă nu merge într-un fel, trebuie să reuşeşti în alt mod'', a mai spus Nelson Verissimo.

Despre partida de pe ''Johann Cruijff ArenA'', Nelson Verissimo a comentat: ''Nu am reuşit să avem posesia mingii, dar am ştiut că vor veni momente în care să ne arătăm curajul şi determinare în apărare şi apoi să profităm de şansele noastre''.

Tehnicianul a subliniat că el şi jucătorii sunt conştienţi că evoluţia bună din Liga Campionilor reprezintă o ''salvare a sezonului'' pentru club: ''Obiectivul nostru iniţial era să trecem de grupe în Champions League, iar acum este să continuăm visul Benficăi''.

În clasamentul ligii portugheze, după 26 de etape, Benfica ocupă locul al treilea, cu 58 de puncte, la distanţă de primele două clasate, FC Porto (70) şi Sporting Lisabona (64).

Autorul golului prin care Benfica a învins-o pe Ajax la Amsterdam (1-0), atacantul uruguayan Darwin Nunez, a fost desemnat omul meciului. "A fost un joc foarte complicat. Am întâlnit o echipă care joacă foarte bine şi ştiam că va trebui să suferim. Echipa a dat totul şi trebuie să ne gândim la meciul următor. E un sentiment unic, e pentru prima oară când mă aflu în sferturile de finală''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.