Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei de fotbal FC Argeş: 'Ne aşteaptă un meci greu, chiar dacă cei de la Viitorul au pierdut ultimul joc'

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș

Antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat, miercuri, că îşi doreşte să continue seria de rezultate pozitive cu o victorie în partida cu FC Viitorul din etapa a 23-a a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării piteştene, potrivit Agerpres.

"Ne aşteaptă un meci greu, chiar dacă cei de la Viitorul au pierdut ultimul joc. Întâlnim o echipă bună, care joacă fotbal. Au jucători cărora le place să paseze. Am pregătit meciul bine şi sperăm într-o victorie. Ne dorim să continuăm seria de rezultate pozitive. Jucătorii noştri au un moral bun, sunt pregătiţi bine fizic şi psihic. Vom face totul să câştigăm acest meci. Sunt convins că şi cei de la Viitorul au fost motivaţi să câştige fiecare meci. Nu cred că există fotbalist care să intre pe teren şi să nu aibă ambiţie. Ne gândim doar la noi şi nu ne gândim la ce obiective au ei. Şi noi avem obiective de îndeplinit şi pentru asta muncim", a spus antrenorul.

"Chiar dacă Mircea Rednic nu va putea sta pe bancă din cauza infectării cu Covid, sunt sigur că el conduce de acasă tot ce se întâmplă la Viitorul. Lipsa prezenţei dânsului pe bancă poate fi un avantaj, dar noi nu ne gândim la ei, la ce probleme au. Ne gândim doar la noi. Cu siguranţă, starea terenului şi condiţiile meteo pot influenţa randamentul celor două echipe. Ştiu că vremea se va strica, însă noi suntem pregătiţi să jucăm. Ambele echipe joacă pe acelaşi teren şi contează foarte mult cum te adaptezi la starea gazonului", a adăugat Prepeliţă.

Citește și: Inginerul din reportajul Recorder a rămas fără loc de muncă. Șeful numit politic stă pe același scaun/ Chelnărița a demisionat

Fundaşul formaţiei FC Argeş, Grigore Turda, a declarat la rândul său că se aşteaptă la o partidă dificilă chiar dacă FC Viitorul traversează o perioadă mai slabă.

"Ne aşteaptă o partidă grea, chiar dacă ei vin după o perioadă mai proastă prin prisma rezultatelor. Au o echipă valoroasă. Noi venim după o perioadă bună şi sperăm să o ţinem tot aşa. Îmi doresc să joc cât mai mult. Eu mă pregătesc bine la fiecare antrenament, dau 100%, iar atunci când se va apela la serviciile mele, vreau să ajut echipa. Sper ca eu şi colegii mei să fim sănătoşi şi să îndeplinim obiectivul. La FC Argeş a rămas acelaşi nucleu de jucători ca în prima parte a sezonului. Diferenţa este că acum suntem mai uniţi, ne ajutăm mai mult şi cred că se văd şi rezultatele. Luptăm unul pentru celălalt. Cred că acesta este secretul parcursului bun din acest retur de campionat", a menţionat Turda.

Echipa de fotbal FC Argeş întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.