Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Eugen Neagoe a fost externat în scaun cu rotile

www.prosport.ro
eugen neagoe

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a fost externat de la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde a ajuns duminică seară, 21 iulie, după ce a suferit un stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat, în minutul 25 al partidei Dinamo - Craiova, scor 0-2, conform Mediafax.

Informația a fost făcută de site-ul sport.ro, care notează că miercuri, 24 iulie, un bodyguard l-a scos în scaunul cu rotile pe o ieşire secundară, una ce dă spre stadionul Dinamo. Apoi, tehnicianul a fost luat de familie şi s-a dus spre domiciliu. O perioadă va sta departe de fotbal.

Din câte se pare, lui Neagoe i-a fost implantant un defribilator. Aparatul, introdus sub piele, transmite şocuri electrice către inimă atunci când apar tulburări de ritm cardiac. Antrenorul va urma şi acasă un tratament pe bază de antibiotice, pentru a evita să apară vreo infecţie în urma intervenţiei chirurgicale.

Zilele trecute, Pompiliu Popescu a explicat la ProSport ce trebuie să facă Eugen Neagoe în perioada următoare. "Sunt foarte mulţi antrenori care au stent, dar trebuie să pună stop ţigărilor, să ţină regim, să-i scadă colesterolul. Va fi pus pe anticoagulante o perioadă. Va trebui să-şi aleagă echipe care nu-i provoacă stres. I-aş recomanda să-şi vadă de sănătate, să aibă grijă la ceea ce am spus. Dacă alegerea lui va fi tot Dinamo, va trebui să aibă mare grijă. Nu va putea sta departe de fotbal, aşa încât...să fie mai atent", a spus medicul.

Acum, şefii dinamovişti caută un înlocuitor pentru Neagoe, dar prima variantă, Viorel Moldovan, a refuzat oferta şi a rămas la Chindia Târgovişte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.