Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FC Voluntari, despre meciul cu Chindia Târgoviște: 'Va fi cel mai greu meci, din păcate suferim până la capăt'

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că meciul cu Chindia Târgovişte, grupare retrogradată matematic, este cel mai greu deoarece este ultimul, iar formaţia sa trebuie să sufere până la capăt pentru a se menţine în Liga I.

"Din punctul meu de vedere este cel mai greu meci. Asta pentru că este ultimul, iar noi trebuie să dăm tot ce avem mai bun, aşa cum am făcut şi în celelalte meciuri. Trebuie să luăm puncte pentru a ne îndeplini obiectivul. Este ultima etapă, dacă până acum spuneam că mai avem câteva meciuri şi ne revenim sau că mai luăm puncte din altă parte acum nu mai e cazul... chiar dacă ne-am fi dorit să fim salvaţi matematic şi să stăm mai liniştiţi, uite că trebuie să suferim până la capăt. De aceea meciul de mâine este important şi din punctul meu de vedere este cel mai greu", a spus Teja, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea torpilează Guvernul Orban: ‘O prostie cât casa’

Întrebat dacă îi e teamă că Dinamo poate depăşi FC Voluntari în clasament dacă i se va permite să dispute cele 5 meciuri restante, Teja a răspuns: "Nu mai vreau să vorbesc despre Dinamo, vorbesc doar de FC Voluntari".

Tehnicianul susţine că nu a făcut deocamdată strategia de transferuri în vederea sezonului următor. "Este devreme să vorbim despre transferuri. Să treacă şi ultima etapă, să scăpăm cu bine, să ne salvăm, după care avem timp să facem strategia pentru următorul sezon".

Echipa de fotbal FC Voluntari întâlneşte, miercuri, de la ora 17:00, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a, ultima a play-out-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.