Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB explică eșecul echipei: 'Abuzăm de acţiuni individuale'

Facebook
anton petrea

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1, că jucătorii săi au “abuzat” de acţiuni individuale şi nu au avut o viteză de joc aşa cum şi-ar fi dorit.

“Am făcut o partidă mai puţin reuşită. Am avut de suferit la capitolul agresivitate. N-am avut o viteză de joc aşa cum ne-am dorit, să avem o dinamică mai bună. Abuzăm de acţiuni individuale. Am primit gol din fază fixă în condiţiile în care începusem bine repriza a doua. Din minutul 60 nu cred că s-a mai jucat fotbal. Au jucători cu experienţă care au ştiut să întrerupă jocul. Jocul colectiv este cel mai important şi trebuie să găsim soluţii şi prin combinaţii, nu numai prin acţiuni individuale”, a spus Petrea la Digi Sport, relatează News.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Formaţia FCSB, lider în clasament, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Academica este pe locul cinci în clasamentul primului eşalon. Golul a fost marcat de Jutric, în minutul 60.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.