Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Gennaro Gattuso a debutat cu o înfrângere pe banca tehnică a echipei Napoli

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam România Suedia fotbal nationala

Gennaro Gattuso a preluat miercuri, 11 decembrie, banca tehnică a echipei Napoli, după demiterea tehnicianului italian Carlo Ancelotti. Primul meci cu fostul antrenor al grupării AC Milan pe bancă s-a încheiat cu o înfrângere. Vicecampioana Italiei a pierdut, 1-2, cu Parma, sâmbătă, 14 decembrie.

La finalul partidei, Rino Gattuso a precizat că Napoli trece printr-un moment delicat, iar înfrângerea cu Parma agravează situația noii sale formații.

"Această echipă nu este bine din punct de vedere mental, trebuie să recăpătăm serenitatea. Jucătorii sunt foarte puternici, dar aceasta este situația actuală. Am văzut și lucruri pozitive, dar echipa suferă pentru că nu a mai câștigat de 50 de zile și trebuie să își regăsească echilibrul, care în clipa de față nu există.

Citește și: Staţiune din Vâlcea, izolată de viscol! Zeci de turişti au fost întorşi din drum de salvamontişti

Dacă problema este Insigne? Nu este singurul care a jucat prost. Această echipă a fost mereu a doua sau a treia și acum lucrul ăsta pune presiune (n.red. - Napoli este pe locul 8 în Serie A).

Trebuie să începem să facem lucrurile cu entuziasm. Jucătorii au aceleași poziții pe care au jucat în ultimii ani, pe final am evoluat chiar 4-2-4, dar, așa cum am mai spus, ne lipsește echilibrul", a spus Gennaro Gattuso, potrivit gazzetta.it.

Napoli ocupă locul 8 în Serie A cu doar 21 de puncte, după 16 etape. Pe primul loc este Inter Milano cu 38 de puncte, care va juca duminică, 15 decembrie, în runda a 16-a, cu Fiorentina, de la ora 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.