Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, promite o seara istorică pentru nemți în duelul din Europa League

captura youtube
europa league

Antrenorul lui Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, a declarat pentru Sky că vrea "o seară istorică" pentru Bayer Leverkusen, care o întâlneşte joi pe teren propriu pe AS Roma în semifinala retur a competiţiei fotbalistice Europa League, scrie TuttoMercatoWeb.

Xabi Alonso, care a fost numit în octombrie la formaţia germană, a spus: "A trecut mult timp din octombrie, am încercat să avem un impact pozitiv la nivel psihologic (...). Pentru o echipă care nu obişnuieşte să aibă astfel de oportunităţi (disputarea unei semifinale de cupă europeană - n. r.), este aur. Suntem profesionişti şi am încercat să ne pregătim cât mai bine. Ne aşteaptă un meci intens împotriva Romei, dar vrem să ne bucurăm de totul de la început cu suporterii noştri, sperăm să trăim o seară istorică pe BayArena", conform Agerpres.

Întrebat ce trebuie să facă Bayer diferit faţă de meciul tur, pierdut cu 1-0 la Roma, fostul mare internaţional spaniol a răspuns: "Trebuie să înscriem, asta e diferenţa! Ei au un mic avantaj graţie primei manşe, după un meci intens, dar vrem să luptăm pentru a ajunge să ne bucurăm de o finală."

Întrebat cum este să-l aibă adversar pe Jose Mourinho, tehnicianul Romei, care i-a fost antrenor la Real Madrid, Xabi Alonso a spus: "Cu siguranţă, e o ironie a sorţii. Ţin la el şi am învăţat foarte mult de la el, va fi ceva deosebit să-l revăd, dar când începe meciul nu există prieteni".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.